Een werken-bij website: welke opties biedt Jobtimiser?

Uit onderzoek is gebleken dat het plaatsen van een vacature op je corporate website vaak niet het gewenste resultaat oplevert. Zonde, want je hebt een vacature en je wilt die natuurlijk ook op je eigen website kunnen weergeven. Belangrijkste reden hiervoor is dat je website een ander doel heeft, namelijk je bezoeker informatie verstrekken over je bedrijf zoals de producten of diensten die je levert. Een vacature sneeuwt dan al gauw onder bij alle andere pagina’s binnen je website. Het is daarom verstandiger om je vacatures op een zogenaamde werken-bij website te plaatsen. Een website met beperkte informatie over je bedrijf, maar met veel meer ruimte en overzicht voor al je vacatures.

Jobtimiser biedt alle gebruikers een gratis werken-bij website binnen ons domein https://werft.nu. Voor elke organisatie die Jobtimiser gebruikt wordt een subdomein beschikbaar gesteld, als subdomein kies je natuurlijk jouw bedrijfsnaam. Elke vacature die je in Jobtimiser aanmaakt en publiceert wordt ook op je werken-bij website geplaatst. Neem maar eens een kijkje op onze eigen werken-bij website https://jobtimiser.werft.nu, dan kan je zien hoe jouw subdomein er uit zou kunnen komen te zien.

Een tweede optie die Jobtimiser biedt is het integreren van Jobtimiser in je eigen website of werken-bij website. Hiervoor hebben we een tweetal services beschikbaar: de eerste om de vacatures uit Jobtimiser naar je eigen website te exporteren en de tweede om sollicitanten weer in Jobtimiser te krijgen. Zo kun je je eigen website gebruiken als de basis voor je vacatures en de bijbehorende sollicitatieformulieren, maar gebruik je voor het aanmaken van de vacatures en de afhandeling van de sollicitanten nog steeds Jobtimiser.

Jobtimiser biedt je dus meerdere opties om je werken-bij website vorm te geven. Ontdek meer op onze website https://jobtimiser.com/.