De voordelen van Jobtimiser volgens The Next Chapter

The Next Chapter, Niels Jordens

Twijfel jij nog over de aanschaf van een nieuw ATS. Wij begrijpen dat de keuze voor een ATS vrij ingewikkeld kan zijn. Ieder applicant tracking system heeft ten slotte zijn eigen voor- en nadelen. Het kan daarom fijn zijn om te lezen over de ervaringen van andere gebruikers. Waarom kozen zij voor Jobtimiser en wat zijn volgens hen de voordelen? Wij vroegen het Niels Jordens, co-founder en recruiter bij The Next Chapter

Hoe lang zijn jullie al klant bij Jobtimiser?
“We zijn inmiddels al zo’n drie jaar klant bij Jobtimiser. In die periode hebben we Jobtimiser gebruikt voor mijn eigen bedrijf The Next Chapter, daarnaast hebben we het ook geïntroduceerd bij een aantal bedrijven waar we het werving- en selectieproces hebben vormgegeven.”

Waarom hebben jullie de keuze voor Jobtimiser gemaakt?
“Voor ons was de belangrijkste overweging om snel en gemakkelijk te kunnen multiposten op meer dan 12 gratis kanalen. Daarnaast biedt Jobtimiser ook de mogelijkheid om met één druk op de knop vacatures op social media en op meer dan 650 betaalde vacaturebanken te publiceren.”

Wat is volgens jou het grootste gebruiksgemak van Jobtimiser?
“De snelheid en het gemak waarmee je een vacature kan aanmaken en op zoveel kanalen tegelijk kan publiceren.” 

Heb je hiervoor andere ATS’en gebruikt en wat is het voordeel van Jobtimiser ten opzichte van deze ATS’en?
“Ik heb al met heel veel verschillende applicant trackings systemen gewerkt. Het voordeel van Jobtimiser zit voor mij in het feit dat het heel makkelijk en snel werkt. Met name voor kleinere organisaties is het een aan te bevelen ATS.” 

Twijfel jij nog over de aanschaf van een nieuwe ATS? Neem contact met ons op en we helpen je graag bij het wegnemen van jouw twijfel.