Krachten gebundeld: Jobtimiser en Brockmeyer

MKB-ondernemers en zelfstandige recruiters die zelf graag het selectieproces uitvoeren, krijgen met de samenwerking tussen Jobtimiser en Brockmeyer Jobmarketing Experts een krachtige SaaS-oplossing voor het wervingsproces in handen. De eenvoud van het gebruik van Jobtimiser met de kunstmatige intelligentie van de Brockmeyer wervingscampagne tool creëert een win-win situatie voor de MKB-ondernemer. Brockmeyer Jobmarketing Experts biedt een breed scala van diensten aan waaronder een technische koppeling met wervingscampagne tool. Jobtimiser heeft de wervingscampagne tool geïntegreerd waarmee de vacatures met een paar klikken op betaalde vacaturebanken worden geplaatst.

De integratie van een kant en klare oplossing nam een heleboel ontwikkeling en beheer bij ons weg, een no-brainer,” vertelt partner Jeroen van Doorn. Derk Dumbar, ook partner bij Jobtimiser, voegt er aan toe: “Door de koppeling met de tooling van Brockmeyer worden niet alleen automatisch adviezen geboden over welke vacaturebanken het best resultaat zouden kunnen opleveren, maar kunnen we onze klanten ook inkoopvoordeel bieden.” Jobtimiser is de meest gebruiksvriendelijke online recruitmentsoftware waarmee ondernemers zelf  snel en eenvoudig vacatures kunnen opstellen en publiceren, om vervolgens de sollicitaties te kunnen afhandelen. Het lage tarief voor onbeperkt gebruik (geen extra kosten per vacature of gebruiker) en de mogelijkheid maandelijks op te zeggen maken Jobtimiser uitermate geschikt voor de MKB-ondernemer. 

Jobtimiser snapt de ondernemer. Het doet wat het moet doen zonder toeters en bellen. In vijf minuten van registratie tot je vacature gepubliceerd op tientallen vacaturebanken. Hoe gemakkelijk wil je het maken,” meent Thorwald Nienhuis, Sales & Partnership Director bij Brockmeyer